Parabola Postmoderne

Monografia Parabola postmoderne e Ag Apollonit, e botuar për herë të parë më 2010, është vepra e parë mbi postmodernizmin në letërsinë shqipe. Ajo ka për objekt katër romanet e Rexhep Qosjes (Vdekja më vjen prej syve të tillë, Një dashuri dhe shtatë faje, Nata është dita jonë dhe Bijtë e askujt). Titulli sintagmatik i … Continue reading Parabola Postmoderne