Muzikantët

Muzikantët është një libër i përbërë nga pesë tregime që karakterizohen nga diskurse që oscilojnë nga stili realist deri tek ai surrealist dhe, në këtë mënyrë, tekstet e tilla fitojnë statusin e surfiksionit. Primo Shllaku luan me perspektiva narrative dhe me zëra narrativë, duke u nisur nga temat e zakonshme për t’u katapultuar në një … Continue reading Muzikantët