Koferi i Konicës

Ky nuk është libër me analiza, por një lloj përmbledhje reflektimesh që kanë dalë prej leximeve dhe dyshimeve të autorit. Pak a shumë, një koleksion konstatimesh që ai ka mbajtur nëpër margjina librash gjatë leximit të letërsisë shqipe, nga fillimi i saj deri sot. Jo analiza, jo recensione, por thjesht refleksione mbi ato që Apolloni i ka konsideruar probleme esenciale.

Autori: Ag Apolloni

Titulli: Koferi i Konicës

Faqe: 118

Viti: 2016

Cmimi: 5 €