Fragmentet e gjësë

Libri “Fragmentet e gjësë” i Agron Tufës, i cili përfaqëson poezinë postmoderne në Shqipëri, përbëhet nga poezi që artikulojnë sensibiletitin poetik të një kohe subjektive nëpërmjet formave eksperimentale. Duke qenë rezultat i pëërvojave dhe i ndjesive personale dhe i përsiatjeve origjinale, ky libër është i mbushur me fragmente të gjësë të cilat, të mbledhura së bashku, krijojnë një totalitet estetik.

Autori: Agron Tufa

Titulli: Fragmentet e gjësë

Faqe: 140

Viti: 2012

Cmimi: 5.50