Ardhja

Romani i Andrej Nikolaidisit, Ardhja, bën një thellim tematik nëpërmjet dimensionit biblik, i cili shfaqet që në titull dhe shtrihet gjithandej në nëntekstin e romanit, në një pjesë të të cilit rrëfehet ati, e në pjesën tjetër i biri i braktisur dhe i çmendur. Apokalipsi në të cilin aludohet shpesh gjatë rrëfimit, mund të kuptohet … Continue reading Ardhja